Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دارالقرآن بسیج کشور با بیان اینکه متاسفانه نتوانسته‌ایم آنطور که باید جذابیت برای خود قرآن و آیات آن در کشور ایجاد کنیم، گفت: در دارالقرآن بسیج هم قطعاً یک عقب‌ماندگی داریم اما یک برنامه خاصی که از امسال در سند اعتلای بسیج دیده‌ایم، پویش‌های سراسری هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام حمیدرضا لیمویی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: قرآن کریم، معجزه است و گسترش آیات قرآن و تلاوت آن در فضای مجازی، نور است و جذابیت خود را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: همین که صوت قاریان و مُرَتّلان خوب در فضای مجازی گسترش پیدا کند باعث جذابیت می‌شود و جهاد تبیین هم در ذیل همین اتفاق می‌افتد.

حجت‌الاسلام لیمویی در خصوص برنامه‌ها و اقدامات دارالقرآن بسیج در فضای مجازی ابراز کرد: برنامه‌ها شامل محافل، مسابقات و پویش‌ها است که بیشتر جنبه تبلیغی و ترویجی دارند و تیم رسانه‌ای قوی برای این‌ها کار می‌کنند که بتوانیم در فضای مجازی ورود کنیم.

وی افزود: اخیرا فعالان فضای مجازی بسیج در بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج پای کار آمدند و سعی کردند فضای مجازی را به سمت قرآن بکشانند.

مدیر دارالقرآن بسیج کشور گفت: با کمک معاونت فضای مجازی بسیج، پویش‌ها و هشتگ‌هایی در فضای مجازی پخش می‌کنیم که این کار، کمک می‌کند تا اقدامات ما در فضای مجازی دیده شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه نتوانسته‌ایم آنطور که باید جذابیت برای خود قرآن و آیات آن در کشور ایجاد کنیم، اظهار داشت: در دارالقرآن بسیج هم قطعاً یک عقب‌ماندگی داریم اما یک برنامه خاصی که از امسال در سند اعتلای بسیج دیده‌ایم، پویش‌های سراسری هستند.

حجت‌الاسلام لیمویی خاطرنشان کرد: این پویش‌ها مختص درگیر کردن فضای مجازی است و می‌خواهیم مفاهیم قرآنی را با کمک پویش‌ها به فضای مجازی ببریم.

مدیر دارالقرآن بسیج کشور در پاسخ به اینکه چه اقداماتی برای نقش‌آفرینی فرهنگ و تفکر قرآنی در متن خانواده‌ها توسط دارالقرآن انجام شده است، بیان کرد: قرآن، کتاب زندگی است و برای تربیت و زندگی نازل شده تا بهتر زندگی کنیم و به سعادت برسیم.

وی با بیان اینکه از وظایف ما این است که اُنس جامعه و خانواده‌ها با قرآن را باید بیشتر کنیم و در این زمینه تلاش کنیم، گفت: اخیرا در مسابقات قرآن بسیج کشور، بخش خانوادگی را هم اضافه کردیم که چنین بخشی هیچ سالی در هیچ نهادی در مسابقات قرآنی نبوده است.

حجت‌الاسلام لیمویی با بیان اینکه این بخش با استقبال خوبی از طرف خانواده‌ها مواجه شد و خانواده‌ها نیز رضایت داشتند، خاطرنشان کرد: به‌گونه‌ای بود که هر کدام از پدر، مادر و فرزندان خانواده‌ها را به نحوی درگیر فعالیت‌های قرآنی می‌کرد.

وی با بیان اینکه این کار باعث شده بود که خانواده‌ها به مدت یک ماه درگیر قرآن باشند، ابراز کرد: همین مسابقات بهانه‌ای می‌شود که قرآن در خانواده‌ها رسوخ پیدا کرده و اتفاقی که انتظارش را داریم بیفتد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دارالقرآن بسیج قرآن بسیج کشور فضای مجازی حجت الاسلام خانواده ها پویش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۷۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد

بر اساس ضوابط و قوانین جدید دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، دانشجویان این دانشگاه از عضویت در شبکه‌های مجازی غیرمجاز منع شدند و تشکیل گروه‌های دانشجویی بالای ۱۰۰ نفر نیز منوط به کسب مجوز از دانشگاه شد.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، با توجه به اینکه رسانه‌ها و فضای مجازی ابزاری برای انتقال دانش و آگاهی و مفاهیم انسانی است، لیکن متاسفانه برخی از این فضای به وجود آمده سوء استفاده کرده و ضمن هتک حرمت افراد، مطالب و محتوای بسیار نامناسب در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند که می‌بایست توسط ایجاد کنندگان گروه‌ها و کانال‌ها تحت عنوان ادمین‌ها یا مدیران، کنترل و مراقبت شوند.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تاکید کرد؛ متاسفانه در فضای علمی و فرهنگی این دانشگاه تعدادی از این کانال‌ها در بستر فضای غیر مجاز مجازی فعالیت می‌کنند که انتقادهای فراوانی از سوی دانشجویان، والدین، اساتید و دلسوزان، به معاونت فرهنگی و دانشجویی واصل شده است.

بر این اساس با توجه به اینکه قانون، فصل الخطاب همه فعالیت‌های فردی و اجتماعی است، لذا با استناد به تبصره‌های مواد ۳،۲ و ۷ ماده ۳۲ شیوه‌نامه انضباطی دانشجویی تحت عنوان تخلفات رایانه ای و مجازی بدین وسیله موارد ذیل به جهت اطلاع و اقدام ایفاد می‌ شود.

 با استناد به تبصره ۲ ماده ۳۲ تشکیل گروه‌های مجازی دانشجویی با جمعیت بالای ۱۰۰ نفر، نیاز به مجوز کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دارد.

در حال حاضر هیچ یک از گروه‌های دانشجویی که در بستر فضای مجازی فعال هستند، مجوز قانونی ندارند.

ممنوعیت عضویت در شبکه‌های مجازی غیر مجاز، با استناد به تبصره ۷ ماده ۳۲: هرگونه عضویت با هدف ارتباط و تبادل در شبکه‌ها، نرم‌افزارها و سکوی مجازی گروه‌های غیرقانونی مشمول تنبیهات بندهای ۴ تا ۹(به جز بند ۵) می‌باشد. لذا هر گونه عضویت در کانال‌های غیر مجاز منجر به اعمال تنبیهات طبق شیوه نامه انضباطی خواهد شد.

 از دانشجویان درخواست می‌شود ضمن توجه به مقررات و قوانین از عضویت در کانال‌های غیر مجاز و یا سایر شبکه‌های اجتماعی که فاقد مجوز از کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی هستند، خودداری کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهید علی قرلی + تصاویر
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • جشن دختر دبیرستانی‌ها با ببعی چه بازیگوشی!